Danske Konferencecentre logo
RING TIL OS HVERDAGE 09-16: 45 82 09 99

Login

Brugernavn:
Password
Registrér dig Glemt login?

Bojesen på Axelborg

Book på tlf: 45 82 09 99

Vesterbrogade 4A • 1620 København V
Telefon: 33914600 • Telefax: 33910446
www.bojesen.dk, axelborg@bojesen.dk

Specifikationer

Antal værelser 0
Plenum 1
Gruppelokale 0
Spiseplads 405
Max. indkvartering 0
Max plads
ved stole
450
Max plads
ved borde
405
Handicaptilgængeligt Ja
Stationsafstand (km) 0.10
Lufthavnsafstand (km) 10

Transport

Axelborg ligger i centrum af København lige overfor Tivoli, blot 2 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen.

Det er muligt at parkere flere steder i nærheden af Axelborg. De parkeringshuse, som er tættest på, er:

Radisson Blu Royal Parkering
Hammerichsgade 1
1611 København V

Man kan booke p-plads via dette link:
http://dinnerbooking.com/restaurants/303/radisson-blu-royal-parking

Det ser ganske vist ud som om, at hjemmesiden tilhører en restaurant, men her booker man ankomsttidspunkt og bekræfter med sin emailadresse.

Skal man booke mange parkeringspladser kan man skrive en mail og herigennem aftale tid, antal af pladser og pris. Skriv hertil: radissonblu.royal.hotel.parking@radissonblu.com

City Auto & P-service
Jernbanegade 1
1608 København V

Q-Park
Nyropsgade 42
1602 København

Værelser

Ingen værelser, men vi har utallige gode hoteller indenfor gåafstand og kommer gerne med anbefalinger baseret på dine behov og ønsker.

Lokaler

Axelborgsalen: 450 personer
Hjertet af bygningen er den fantastisk velbevarede Axelborgsal, som rummer op til 450 gæster. Axelborgsalen har høje træpaneler og to imponerende trappepartier, som danner den smukkeste ramme om scene eller dansegulv. Som noget helt unikt for en sal af denne størrelse er der mulighed for at lade dagslyset strømme ind, da hele loftpartiet er af glas.

Bokssalen: 350 personer
Under Axelborgsalen ligger Bokssalen. Denne sal er indrettet i den forhenværende bankboks, og her kan dækkes op til 350 spisende gæster. Bokssalen benyttes dagligt til frokost, men kan med få midler ændres fra klassisk restaurantlokale til topmoderne natklub med plads til 400 gæster.

Axelborg er opført i 1920 som bankhovedsæde og er en bemærkelsesværdig smuk og velbevaret bygning, som repræsenterer godt, dansk håndværk på fornemste vis. Bojesens sale og lokaler på Axelborg er i dag moderniseret med respekt for historien og de klassiske linier – klik på galleri herover for at se eksempler.

Faciliteter

Vi er vant til store udfordringer og har arrangeret alt fra præsidentbesøg til modeshows. Uanset hvilke ønsker du har til AV, dekoration eller opsætning, kan vi finde en løsning, der passer dig.

Altid inkluderet
Projektor, lærred, flipover, whiteboard, lydanlæg og trådløst internet via wi-fi. Leje af Axelborgsalen inkluderer også håndholdt mikrofon og scenebelysning.

Lækker mad fra bunden – hver dag
Fra køkkenet sørger køkkenchef Jonas Thunberg hver dag for et stort udvalg af lækre, nordiskinspirerede retter til vores gæster. Her laver vi mad fra bunden med stor vægt på det grønne, økologiske og lokale.

Økologiske kager og chokolade fra eget konditori
Kager, chokolade og sødt til vores gæster får vi fra vores konditori i Ingerslevsgade, som er landets eneste certificerede økologiske konditori.

Aktiviteter

Axelborg ligger i Københavns absolutte centrum med Tivoli som nabo og et væld af kulturtilbud indenfor gåafstand.

Vi tilbyder chokoladesmagning med Rasmus Bo Bojesen og kommer desuden gerne med forslag til aktiviteter, der passer til din målgruppe.